Akupunktur
til gravide

 

Book tid her

 

20% rabat på alle jordemoderydelser, massage og rebozo i august og september med koden: SANSEFYS20

Graviditetsakupunktur hos Sansefys

Hos Sansefys tilbydes akupunktur til lindring af graviditetsgener. Akupunktur til gravide kan afhjælpe en bred vifte af problematikker. Behandling kan derfor bookes gennem hele gravidteten. Behandlingen kan f.eks både afhjælpe kvalme fra start af og gennem graviditeten, og akupunktur bruges også på landets fødegang for at lindre gener og smerter op til fødslen. Graviditetsakupunktur kan du derfor få hele vejen gennem gravidteten.

I klinikken Sansefys er det en akupunktur-uddannet jordemoder, som foretager behandlingerne. Selve akupunkturbehandlingen tager 30 min, men kan også kombineres med andre konsultationer.

Modningsakupunktur

Modningsakupunktur anvendes fra uge 37+ 0 til modning af livmoderen. Så hvis du ønsker en mere naturlig modningsmetode er akupunktur til gravide en god idé. Modningsakupunktur frigiver endorfiner og hjælper modningsprocessen i gang på en naturlig måde.
Fra uge 37 og frem til termin anbefales en behandling om ugen, mens der ved akupunktur efter terminsdato anbefales to gange om ugen.

 

Graviditetsakupunktur – hvad kan det hjælpe med?

• Lændesmerter og iskiassmerter

• Kvalme

• Modningsakupunktur

• Væske i kroppen, hænder og fødder

• Uro i benene

• Smerter i bækken

 

 

Book tid her

Se andre behandlinger

Sansefys tilbyder alt til børn og unge

  Har du spørgsmål til, hvorvidt jeg kan hjælpe dig?

  Du får svar indenfor 24 timer på hverdage!

  Beskriv din problemstilling

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnummer