Akupunktur
mod gravidgener

Book her

 

 

Akupunktur mod gravidgener: Oplever du morgenkvalme, ødemer og væske i kroppen, iskiassmerter i bækkenet eller uro i kroppen?
Gravidakupunktur kan hjælpe dig til lindring af dine symptomer. Vores dygtige jordemødre har stor erfaring med gravidakupunktur og står klar til at hjælpe dig.

Hvad er graviditetsakupunktur ?

Hos Sansefys tilbyder vi akupunktur til lindring af graviditetsgener. Akupunktur til gravide kan afhjælpe en bred vifte af problematikker. Her i klinikken anvender vi gravidakupunktur til at lindre morgenkvalme, smerter i lænd og bækket, ødemer og væske i kroppen, karpanltunnelsyndrom, iskiassmerter og uro i kroppen.
Faktisk så bliver akupunktur også brugt på landets fødegang til at lindre gener og smerter op til fødslen.
Graviditetsakupunktur kan du derfor få hele vejen gennem graviditeten.

I klinikken Sansefys er det en akupunkturuddannet jordemoder, som foretager behandlingerne. Selve akupunkturbehandlingen tager 45 min, og kan også kombineres med andre konsultationer.

Hvornår kan jeg få gravidakupunktur?

Du kan faktisk få gravidakupunktur gennem hele din graviditet. Der er ikke nogen begræsning og derfor kan du booke tid til behandling, når det passer dig bedst. Det kan både være kvalmelindrende behandling, akupunktur mod ødemer og væske i kroppen, karpaltunnelsyndrom, men også smerter i lænd og bækken.

 

 

Akupunktur mod graviditetskvalme?

Lider du af kvalme i gennem graviditen? Faktisk er kvalme en af de problematikker vi får flest spørgsmål omkring ift gravidakupunktur. For det fylder så virkelig meget i hverdagen for dem, som lider af kvalme. Kvalmen følges oftest af  symptomer som manglende appetit, opkast og træthed. Akupunktur går ind og lindrer kvalmen, så du kan få det bedre og klare din hverdag. Vores jordemødre hjælper dig til en mere behagelig hverdag med akupunktur.

 

Hvad kan du få ud af graviditetsakupunktur?

Her kan du se hvilke symptomer vi behandlinger og lindrer på med gravidakupunktur. Det er jordemødre med efteruddannelse i akupunktur står for behandlingerne.

• Lændesmerter og iskiassmerter

• Kvalme

• Væske i kroppen, hænder og fødder

• Uro i benene

• Smerter i bækken

• Vi tilbyder også modningsakupunktur – læs mere her

 

 

Gravidakupunktur i København

Her tilbydes akupunktur mod gravidgener af vores dytige jordemødre, som begge er efteruddannede i akupunktur til gravide. Både Mette og Anne-Sofie kan  hjælpe dig med akupunktur mod gravidgener og  modningsakupunktur, som du kan læse mere om her.
Selve akupunkturbehandlingen tager 45 min, men kan også kombineres med andre konsultationer.

Vi anvender akupunkturnåle, som er sterile. Det gør ikke ondt at få akupunktur, men du vil mærke et lille prik, når nålene sættes. Hos Sansefys anvender vi primært akupunkturpunkter i hænder, underben og underarme, når vi laver gravidakupunktur.

 

 

 

Praktisk ift gravidakupunktur

Der er sat 45 min af til akupunktur i klinikken, så der er god tid til en snak, grundig behandling og at få lagt sig godt til rette.
Akupunktur ift både fødselsmodning  og gravidgener er et godt behandlingsvalg, fordi det ingen alvorlige bivirkninger har. Enkelte gravide har oplevet kvalme, let svimmelhed eller svedture i forbindelse med akupunkturbehandlingen, men det ses sjælendt og går væk, når nålene tages ud.
For at skabe det optimale udgangspunkt, så anbefales det at have spist og drukket inden behandlingen.

Hvis du er lidt utryg ved nåle, så fortæl jordemoderen dette, så du guides godt i gennem behandlingen.

Tag gerne behageligt tøj på, når du skal til akupunktur, så du kan slappe godt af på briksen.

 

Book her

 

  Har du spørgsmål til, hvorvidt jeg kan hjælpe dig?

  Du får svar indenfor 24 timer på hverdage!

  Beskriv din problemstilling

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnummer