Hindeløsning

hos gravide

 

Book tid her

 

20% rabat på alle jordemoderydelser, massage og rebozo i august og september med koden: SANSEFYS20

Hvad er hindeløsning?

En hindeløsning er løsning af fosterhinderne, som omgiver baby i livmoderen. Hinderne indeholder fostervand og danner et beskyttende lag. Når man snakker om hindeløsning, så betyder det at hinderne, af en jordemoder, løsnes fra nederste del af livmoderen (uden at vandet går). Dette frigiver hormoner, som hjælper til modning af livmoder, så kroppen naturligt bliver klar til fødslen.
Hos Sansefys tilbydes hindeløsning af klinikkens to dygtige jordemødre til alle gravide i uge 40+0 og frem til efter termin.

Hvordan foregår hindeløsning og hvordan føles det?

Før selve hindeløsningen laver jordemoderen en udvendig undersøgelse af barnets stilling i maven og..
At løsne hinderne vil sige at jordemoderen arbejder indvendigt gennem skeden. Under selve undersøgelsen fører jordemoderen en pegefinger ind gennem livmoderhalsens kanal, hvor hun kan løsne fosterhinderne fra nederste del af livmoderen og så langt jordemoderen kan nå.
Når der behandles og løsnes mellem hinderne og nederste del af livmoderen frigives hormoner som endorfiner i kroppen, som hjælpen modningsprocessen godt på vej.
Selve hindeløsningen tager min og det kan nive en smule ved selve løsningen.

Hindeløsning – hvad kan du forvente?

• Plukveer/murren

• Pletblødning

• Veer

• Menstruationslignende smerter

• At vandet går

Hindeløsning – hvorfor?

Formålet med at få foretaget en hindeløsning er at frigive hormoner, som hjælper til at modne den nederste del af livmoderhalsen.
Der er ikke garanti for at fødslen sættes i gang med en hindeløsning. Men det er en naturlig måde til modning af livmoderen inden fødslen. Studier viser, at flere hindeløsninger med et par dages mellemrum øger chancen for at sætte gang i fødslen naturligt.

Book tid her

Se andre behandlinger

Sansefys tilbyder alt til børn og unge

Hvad tilbyder Sansefys?

  Har du spørgsmål til, hvorvidt jeg kan hjælpe dig?

  Du får svar indenfor 24 timer på hverdage!

  Beskriv din problemstilling

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnummer