Babytjek hos Sansefys

 

 

 

 

 

Babytjek hos Sansefys

 

 

 

 

 

Book her

Hvad er et babytjek hos Sansefys?

Ved et babytjek laves en grundig undersøgelse af bevægelighed, funktion og motorikniveau. Alle disse parametre er vigtige, når det gælder trivsel og motorisk udvikling hos din baby. Efter undersøgelsen behandles på eventuelle fund og der instrueres i hjemmeøvelser, så du har effektive redskaber at gå i gang med derhjemme.
Behandlingen ved et babytjek foregår med bløde mobiliseringer, massage og facilitering af de korrekte muskler. Hele vejen igennem er du som forældre er tæt ved for at skabe trygge rammer.
Et babytjek er roligt, smertefrit og har små pauser, hvis der er brug for det. De fleste har brug 1-3 behandlinger, når der sideløbende laves hjemmeøvelser.
Til babytjek hos Sansefys bliver der taget hånd om jer og de bekymringer i måtte have, og man kommer altid hjem med hjemmeøvelser, eller motorikøvelser hvis der ingen problematikker er.

Babytjek hos Sansefys i københavn
Dygtig babyfysioterapeut laver babytjek i København

 

Babytjek og babybehandling – hvad får du hjælp til?

Hos Sansefys er du i rolige omgivelser og i professionelle hænder, når Julie Lade behandler din baby. Det hele foregår skånsomt og med god kontakt til spædbarnet gennem hele sessionen.

Baby har bagsidedominans og spændinger i kroppen

• Baby har svært at ligge på maven

• Sen motorisk udvikling

• Favoritside og fladt baghoved hos baby

• Ammeproblematikker, stramt tungebånd og mundmotorisk babybehandling

• Låsning i nakke, ryg eller bækken

• Kolik, ondt i maven og forstoppelse hos spædbør

• Refluks og gylp

• Og meget andet

Babytjek er et populært valg

Flere og flere går til babyfysioterapi, osteopati og kiropraktor med deres baby. Faktisk omkring hver 4. baby har været fordi et babytjek hos en behandler i 2018. Man er velkommen både hvis der er specifikke bekymringer eller man blot ønsker et generelt babytjek. Hvis der ikke er brug for hjemmeøvelser, får du nogle motorikøvelser med, som passer perfekt til din babys niveau.

Hvornår kan man komme til babytjek?

Hos Sansefys kan du komme til babytjek mellem for 0-12 måneder. Det anbefales, at komme til tjek inden for de første 3 måneder, så Julie bedst muligt kan hjælpe din baby til en optimal motorisk udvikling. Men man er selvfølgelig meget velkommen efter. Et babytjek kan også bruges til de lidt de ældre, at få nogle gode motorikøvelser specifikt til dit barn, for at facilitere til god grundmotorik.

Pris, tilskud og praktisk

Første babybehandling varer 60 min og koster 800 kr, derefter er efterfølgende babybehandling 45 min og koster 610 kr eller 30 min for 495 kr. Alt efter hvor mange spændinger der er. Der gives tilskud fra Sygeforsikring Danmark på hhv. 133 og 88 kr.
Det er muligt at bruge sin private sundhedsforsikring til en del af beløbet. Betaling sker på mobilepay eller med bankoverførsel.

Akuttid koster 999 kr og du kan komme til inden for 24 timer i hverdagen. Ring til Julie på Tlf 20744619 eller skriv en mail på Julie@sansefys.dk

 

Hvad er et babytjek hos Sansefys?

• Grundig undersøgelse

• Behandling af problematikker

• Øvelser tilpasset netop dit barn

• Gode tips til videre motorisk udvikling

• Svar på spørgsmål du brænder inde med

 

Book her

 

Om babyfysioterapeut Julie Lade fra Sansefys

Julie er uddannet fysioterapeut i 2017 og har derefter videreuddannet sig inden for babyfysioterapi og børnefysioterapi gennem tiden. Hun opsøger viden, holder sig opdateret på nyeste forskning og deltager i flere kurser og webinarer om året, for altid at videreudvikle sig. Julie har specialiseret sig inden for babyfysioterapi og børnefysioterapeut.

Babytjek hos Sansefys er sammensat af babyfysioterapi og teknikker fra osteopatikurser, hun har deltaget i. Hun anvender bløde og rolige mobiliseringer og der er altid tid til at amme, skifte ble eller holde pauser undervejs.

Har du nogle spørgsmål inden du kommer til babybehandling, så skriv en mail på julie@sansefys.dk eller tlf 20 74 46 19.

Babybehandling

Når du booker babybehandling hos Sansefys er du i trygge hænder.  Babytjekket består af rolig og skånsom undersøgelse og behandling. Du får altid hjemmeøvelser.

Ammevejledning

Book en professionel ammevejledning hos Sansefys. Vores jordemødre hjælper dig til en god ammestart.

Jordemoder

Læs mere om vores dygtige jordemødre, hvor du kan få hjælp og rådgivning gennem graviditet og barsel. Du er i gode hænder hos Mette og Anne-Sofie.

Modningspakker

Naturlig modning inden fødslen, så din krop roligt forberedes. Vælg kombi af hindeløsning, modningsakupunktur og rebozo – og spar.

Børnefysioterapi

Børnefysioterapi med fokus motorisk udvikling og træning i børnehøjde, så alle kan være med. I får undersøgelse, behandling og hjemmeøvelser.

Gravidmassage

Skøn gravid- og efterfødselsmassage til dig. Få ro i kroppen, løsnet op for spændinger og forkæl dig selv med en massage.

Book her

Sansefys Instagram

 

  Har du spørgsmål til, hvorvidt jeg kan hjælpe dig?

  Du får svar indenfor 24 timer på hverdage!

  Beskriv din problemstilling

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnummer