Gravidmassage

 

Book massage
Køb gavekort

 

Hos Sansefys i Valby, København kan du booke gravidmassage og efterfødselsmassage for at løsne op i muskulaturen eller bare for velværen skyld.
Du kan få Københavns lækreste gravid- og efterfødselsmassage hos vores jordemødre Mette og Anne-Sofie.

Københavns bedste gravidmassage og efterfødselsmassage

Få en skøn og afslappende gravidmassage hos Sansefys. Du kan både booke gravidmassage og efterfødselsmassage hos vores jordemødre Mette og Anne-Sofie, som begge har god erfaring med massage af gravide og ift efterfødsel. Du er i gode hænder og rolige omgivelser i vores klinik i København.

I takt med at kroppen og tyngdepunktet ændrer sig under graviditeten, vil der også være et større pres på muskler og led. Gravidmassage vil kunne aflaste og afhjælpe ømme muskler og give mere ro i kroppen.

Massagen er en kombination af at løsne op i spændte muskler og myoser og rolige, lange strøg, som giver ro i kroppen og dæmper nervesystemet. Massage virker beroligende og smertedæmpende, fordi det udløser endorfiner og oxytocin, kroppens naturlige smertedæmpende hormoner.

Hjertelyd og jordemodersnak

Gravidmassagen foretages af vores jordemødre. Det er beroligende at være i kyndige jordemoderhænder. Derfor kan du også nå at lytte til babys hjertelyd inden gravidmassagen og stille et par jordemoderrelaterede spørgsmål, hvis du har lyst.  Dette er dog inden for den time der er sat af.
Så drag fordel af, at gravidmassagen er hos Mette og Anne-Sofie og spørg, hvis der er noget.

Gravidmassage på vores specielle gravidmassagebriks

Når du booker en gravidmassage eller en efterfødselsmassage hos Sansefys, så kan vælge mellem 45 min eller 60 min.
Der er mulig for at ligge på maven med vores specielle briks med et hul til maven. Det er dog også muligt at ligge på siden, hvis du har kvalme eller bare ligger bedst sådan.

“Jeg var forbi sansefys hos Anne Sofie for at få gravidmassage og akupunktur. , begge dele var en meget god og behagelig oplevelse! Hun er jordmoder og lyttede til maven (hjerteslag) og mærkede, hvordan han lå. Meget tryg oplevelse. I ugerne op til termin fik jeg akupunktur, som var meget gavnligt for mig og satte gang i modningsprocessen.
Sansefys ligger meget nemt ift. parkering hvilket var vigtigt for mig da jeg kom med bil.”

– Sarah

Massage mod hovedpine, kontorspændinger og lændesmerter

Julie, som er fysioterapeut, foretager også massage til dig med “kontor-gener”. Det kan være spændinger i lænd, nakke, skuldre og hovedpine efter stillesiddende arbejde. En massage hos Sansefys er dybdegående, hvor der løsnes op i ømme og opspændte muskler. Massagen kombineres med teknikker fra fysioterapi og kranio-sakral-terapi efter ønske for at sikre det bedste resultat.
Massagen går i dybden for at øge blodgennemstrømningen og løsne op i spændt muskulatur, så der kommer bedre cirkulation til området.
Massage kan hjælpe mod gener som spændte, ømme muskler, spændingshovedpine, musearm, smerter fra stillesiddende arbejde og meget andet.
Julie har især erfaring inden for spædningshovedpine og nakkespændinger, og har gennem 5 år arbejdet hos Det Kongelige Teater med netop dette.

Gravidmassage i København hos Sansefys

Her kan du også få en lækker rebozomassage

Mette og Anne-Sofie har flere års erfaring med at anvende rebozo, gravidmassage med et tørklæde, til at smertelindre, berolige kroppen, strække ud og med blide vuggende bevægelser hjælpe kroppen ned i gear. Gravidmassagen kan også hjælpe til at gøre kroppen klar til fødsel og sørge for, at baby kommer mere ned i bækkenet.

Rebozo er en populær metode til at klargøre kroppen og give velvære i graviditeten. Du kan læse mere om rebozo er noget for dig her: Læs om rebozo hos Sansefys.

Gravidmassage i københavn hos jordemoder

Priser og klippekort til massage, gravidmassage og efterfødselsmassage

Du kan hos Sansefys booke massage på 30 min til 375 kr, 45 min til 550 kr og 60 min til 650 kr.
Ønsker du at købe klippekort til gravidmassage, efterfødselsmassage eller alm massage, så kan du vælge 3 x 60 min for 1650 kr.

Gavekort til gravidmassage og efterfødselsmassage i København

Du kan købe gavekort til massage her. Du kan selv bestemme beløbet på massagegavekortet, hvad der skal stå og hvilken farve det skal være. Massagegavekortet sendes elektronisk til din mail.
Så køb et massagegavekort til en du har kær og overrask dem med en skøn massage i rolige og behagelige omigvelser.
Sansefysklinikken ligger i Valby, København.
Køb elektronisk gavekort her.

Køb gavekort
Book her

 

 

 

 

 

Jordemoder

Læs mere om vores dygtige jordemødre, hvor du kan få hjælp og rådgivning gennem graviditet og barsel. Du er i gode hænder hos Mette og Anne-Sofie.

Ammevejledning

Book en professionel og kompetent ammevejledning hos Sansefys. Vores dygtige jordemødre hjælper dig til en god ammestart.

Modningspakker

Naturlig modning inden fødslen, så din krop roligt forberedes. Vælg kombi af hindeløsning, modningsakupunktur og rebozo – og spar.

Rebozo

Rebozo er en skøn form for massag, behandling af spændinger i kroppen, smertelindring og fødselsmodning. Rebozo kan anvendes gennem hele graviditeten.

Babybehandling

Når du booker babybehandling hos Sansefys er du i trygge hænder.  Babytjekket består af rolig og skånsom undersøgelse og behandling. Du får altid hjemmeøvelser.

Kvalmelindring

Få lindring af din graviditetskvalme med akupunktur. Begge jordemødre er specielt uddannet til kvalmebehandling og lindring af gravidsymptomer.

  Har du spørgsmål til, hvorvidt jeg kan hjælpe dig?

  Du får svar indenfor 24 timer på hverdage!

  Beskriv din problemstilling

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnummer