Book her

 

 

 

15% rabat på al akupunktur med koden Sansefys15 – Koden er aktiv i hele september og du kan booke frem i tiden.

Hvad er modningsakupunktur?

Modningsakupunktur er en naturlig måde at gøre kroppen klar til fødslen på. Nålene hjælper til at aktivere akupressur-punktur, som modner og blødgør livmoderhalsen. Fødselsmodning med akupunktur hjælper til at understøtte kroppen i at blive hurtigere klar til fødslen, afkorte og åbne livmoderhalsne  og til en kortere aktiv fase i fødslen.
Det er et populært valg, fordi modningsakupunktur er en rolig form for fødselsmodning, som nedsætter risikoen for medicinsk igangsættelse.

 

“Jeg vil bare lige slutte min ros af dejlig modningsakupunktur hos Mette af med at sige, at jeg på vej hjem fra sidste behandling havde tegnblødning, en slimprop der gik – og dagen efter, 40+2, 6 timer efter vandet gik og helt uden drama, smertelindring eller hjælpemidler kom vores fine lille dreng til verden. Så tak for hjælpen og kæmpe anbefaling herfra”

– Freja, efter modningsakupunktur

 

Hvornår kan jeg få modningsakupunktur?

Hos Sansefys tilbyder vi modningsakupunktur fra 37+ 0. Når du er før termin anbefales 1 behandling om ugen. Mens efter termin anbefales 2 x modningsakupunktur om ugen og kan med fordel kombineres med både hindeløsning og rebozo for det optimale fødselsmodningspakke.

Læs om vores modningspakker her

Fordele ved fødselsmodning og modningsakupunktur

Fødselsmodning hjælper kroppen til den forestående fødsel. Ved modningsakupunktur udskilles kroppens vigtige fødselshormoner, livmoderen blødgøres og  kroppen klargøres og understøttes.

De fleste booker fødselsmodning for at “sætte gang i noget” og mindske risikoen for medicinsk igangsættelse. Men faktisk er der også andre gode effekter at opnå. Studier viser, at modningsakupunktur kan have en positiv indvirkning på selve den aktive fase i fødslen, så den bliver kortere og med færre komplikationer. Dette vil have igen have en effekt på efterfødselsforløbet.

Du kan også anvende akupunktur under fødslen som smertelindrende teknik. Et studie fra 2009 viser, at gruppen med kvinder som fik akupunktur undervejs i mindre grad skulle bruge epidural og andre smertelindrende tiltag.

Modningsakupunktur i København

Sansefys ligger i Valby, hvor vi står klar til at hjælpe dig. Her tilbydes modningsakupunktur af vores dytige jordemødre, som begge er eftertuddannet i akupunktur til gravide. Selve akupunkturbehandlingen tager 45 min, men kan også kombineres med andre konsultationer.

Både Mette og Anne-Sofie kan både hjælpe dig med modningsakupunktur og med akupunktur mod gravidgener.

Du kan læse mere om lindring af gravidgener her. 

 

gravidakupunktur hos jordermoder
akupunktur hos jordemoder som lindrer gravidgener

 

 

4 fordele ved modningsakupunktur hos privat jordemoder

• Naturlig modning af kroppen op til fødslen

• Mindre risiko for medicinsk igangsættelse

• En kortere aktiv fase af fødslen

• Et bedre efterforløb efter fødslen

 

 

Modningsakupunktur hos Sansefys – Praktisk info

Der er sat 45 min af til akupunktur i klinikken, så der er god tid til en snak, grundig behandling og at få lagt sig godt til rette. Hvis du er lidt utryg ved nåle, så fortæl jordemoderen dette, så du guides godt i gennem behandlingen.

Akupunktur ift både fødselsmodning  og gravidgener er et godt behandlingsvalg, fordi det ingen alvorlige bivirkninger har. Enkelte gravide har oplevet kvalme, let svimmelhed eller svedture i forbindelse med akupunkturbehandlingen, men det ses sjælendt og går væk, når nålene tages ud.
For at skabe det optimale udgangspunkt, så anbefales det at have spist og drukket inden behandlingen.

Tag gerne behageligt tøj på, når du skal til akupunktur, så du kan slappe godt af på briksen.

Priser

Akupunktur og modningsakupunktur varer 45 min og koster 550 kr. Du kan også købe modningspakker, hvor du kombinerer og vælge mellem rebozo, modningsakupunktur og hindeløsning. Læs mere her.

Med modningsakupunktur har du mulighed for tilskud fra Sygeforsikring Danmark og/eller din egen sundhedsforsikring.

 

Book her

 

Hvad tilbyder Sansefys?

Modningspakker

Naturlig modning inden fødslen, så din krop roligt forberedes. Vælg kombi af hindeløsning, modningsakupunktur og rebozo – og spar.

Ammevejledning

Book en professionel ammevejledning hos Sansefys. Vores jordemødre hjælper dig til at få det ammeforløb du drømmer om.

Jordemoder

Læs mere om vores dygtige jordemødre, hvor du kan få hjælp og rådgivning gennem graviditet og barsel. Du er i gode hænder hos Mette og Anne-Sofie.

Rebozo

Rebozo er en skøn form for massag, behandling af spændinger i kroppen, smertelindring og fødselsmodning. Rebozo kan anvendes gennem hele graviditeten.

Babybehandling

Når du booker babybehandling hos Sansefys er du i trygge hænder.  Babytjekket består af rolig og skånsom undersøgelse og behandling. Du får altid hjemmeøvelser.

Gravidmassage

Skøn gravid- og efterfødselsmassage til dig. Få ro i kroppen, løsnet op for spændinger og forkæl dig selv med en massage.

Sansefys Instagram

  Har du spørgsmål til, hvorvidt jeg kan hjælpe dig?

  Du får svar indenfor 24 timer på hverdage!

  Beskriv din problemstilling

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnummer