Privat jordemoder i København

Book her

 

 

 

 

 

Du får nærvær og ro, når du er til privat jordemoder hos Sansefys i København. Vi sørger for, at du kommer trygt igennem din graviditet. Vi sætter god tid af om det er privat jordemoderkonsultation i klinikken, hjemmebesøg af jordemoder eller telefonisk konsultation med en af vores jordemødre.

Privat jordemoder med tid til dig

At vælge en privat jordemoder er en god idé, hvis du ønsker mere tid, grundighed og fokus på dig og dine spørgsmål. Her hos Sansefys er jordemødrene klar til at hjælpe dig med privat jordemoderkonsultation, hindeløsning, modninsakupunktur, akupunktur mod graviditetsgener, fødselsforberedelse, efterfødselssamtaler, ammevejledning, telefonisk konsultation og meget andet.
Vi skaber trygge ramme for dig, hvor du kan få professionel rådgivning og guidning af vores kompetente jordemødre.

Undersøgelse, tjek og behandling foregår i rolige omgivelser i klinikken i Valby. Jordemødrene har flere års erfaring med sig fra hospital, og så videreuddanner de sig løbende, så de er opdateret på nyeste viden.

“Jeg vil bare lige slutte min ros af dejlig modningsakupunktur hos Mette af med at sige, at jeg på vej hjem fra sidste behandling havde tegnblødning, en slimprop der gik – og dagen efter, 40+2, 6 timer efter vandet gik og helt uden drama, smertelindring eller hjælpemidler kom vores fine lille dreng til verden. Så tak for hjælpen og kæmpe anbefaling herfra”

– Freja, efter modningsakupunktur

Hvem er jordemødrene i klinikken?

Både Mette og Anna-Sofie er dygtige jordemødre, som brænder for jordemoderfaget. De har begge været på efteruddannelser og kurser inden for akupunktur, rebozo og er ved at videreuddanne sig til amme-vejledere.
Vores vision i klinikken er grundighed, kvalitet og god tid til dig gennem hele forløbet, både gennem og efter graviditeten.

Du kan læse mere om vores jordemødre Mette og Anne-Sofie her.

 

Hjemmebesøg af privat jordemoder

Et hjemmebesøg af en privat jordemoder kan være rart. Vores jordemødre Mette og Anne-Sofie kommer til dig og hjælper både med kvalmelindring, akupunktur, jordemoderkonsultation, rebozo, efterfødselssamtale og hælprøve af nyfødt baby (PKU).
Vores mest populære hjemmebesøg er kvalmelindring, som du kan lære mere om her.
Hvis du ønsker et jordemoder-hjemmebesøg, så kontakt klinikken på tlf. 20744619 eller på mail julie@sansefys.dk.

Telefonisk jordemoderkonsultation hos privat jordemoder

Få talt med en af vores jordemødre og få snakket dine spørgsmål eller udfordringer igennem. Hvis du blot ønsker en kort konsultation, så er den telefoniske jordemoderkonsultation på 30 min det du leder efter.
Du kan booke konsultationen i onlinebook eller skrive til os, så ringer en af vores dygtige jordemødre dig op.

Privat jordemoder hos Sansefys i København

Priser, tilskud og forsikringer

Tilskud til privat jordemoder i københavn? Når du er til jordermoder eller babyfysioterapi i klinikken kan du få tilskud fra Sygeforsikring Danmark på de fleste behandlinger.
Du kan også bruge din private sundhedsforsikring her, når du under eller efter graviditeten er til behandling.

Pris for 60 min jordemoderkonsultation hos privat jordemoder: 725 kr. Tilskud fra Sygeforsikring Danmark: 300 kr.

 

Book her

 

  Har du spørgsmål til, hvorvidt jeg kan hjælpe dig?

  Du får svar indenfor 24 timer på hverdage!

  Beskriv din problemstilling

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnummer