Book her

Fødselsmodning hos prvat jordemoder

Fødselsmodning er til dig, der er højgravid og ønsker at støtte kroppens naturlige proces hen imod at gå spontant i fødsel. Fødselsmodning kan foregå på flere forskellige måder, men fælles for behandlingerne hos vores jordemødre er, at de tilgås nænsomt og blidt.

Når en gravid anbefales igangsættelse, kan der være forskellige årsager til dette. Det kan skyldes, at du nærmer dig slutningen på din terminsperiode (der strækker sig fra 37+0 – 42+0), at der er opstået komplikationer i graviditeten eller at der fra graviditetens begyndelse har været indikationer for, at din fødsel skal sættes i gang før tid.

Hvorfor er fødselsmodning en god ide?

Fødselsmodning vil give din krop et kærligt skub og øge muligheden for, at din fødsel går i gang af sig selv.

Har du alligevel behov for igangsættelse, vil fødselsmodning bidrage til større modtagelighed over for det forløb, der venter dig.

Hos Sansefys tilbyder vi akupunktur, rebozo og hindeløsning som fødselsmodning. Du kan både booke enkelt ydelser og modningspakker med kombinationer af de forskellige fødselsmodningstilbud.

Modningsakupunktur og fødselsmodende akupuntur

Modningsakupunktur hjælper din krop i balance og optimerer forudsætningerne for, at din krop går i fødsel. Undersøgelser tyder ydermere på, at modningsakupunktur giver et kortere fødselsforløb og mindre behov for indgreb og medicinsk smertelindring.

Du opnår størst effekt, hvis du får modningsakupunktur en gang ugentligt fra uge 37+0 og frem til termin. Efter termin, eller hvis du står overfor en igangsættelse, anbefales minimum to behandlinger om ugen. Behandlingerne tilpasses lige præcis dig og afhænger ligeledes af, hvor langt i graviditeten du er.

Der er sat 45 minutter af til dig, hvoraf nålene sidder 20-30 minutter alt imens du slapper af på den bløde briks til rolig musik.   Langt de fleste kommer helt ned i gear og beskriver behandlingen som værende en afslappende og behagelig oplevelse – et velfortjent pusterum.

Vi starter altid med en grundig samtale og tilbud om jordemoderundersøgelse.

Læs mere om modningsakupunktur her

Gravidakupunktur og fødselsmodning hos jordemoder i København

Hindeløsning og fødselsmodning

Hindeløsning foregår ved en indvendig undersøgelse, hvor fosterhinderne, der omkranser dit barn, løsnes fra bunden af livmoderen, samtidig med at livmoderhalsen masseres. Hindeløsning kan være det sidste skub hen imod en fødsel, forudsat at din krop er moden til det. Det tilbydes derfor efter uge 40+0.

Jo mere fødselsmoden din krop er, jo bedre er forudsætningen for effekt af en hindeløsning. Vi anbefaler derfor, at du starter med modningsakupunktur og/eller rebozo. Kontakt os, så lægger vi en god plan for dig.

Læs mere om hindeløsning her.

Rebozomassage som fødselsmodning

Rebozomassage er, udover en fantastisk teknik til at smertelindre og mindske gener i graviditeten, en skøn måde at klargøre kroppen til fødsel. Med vuggende bevægelser skabt af et langt tørklæde, afslappes og udstrækkes spændte muskler og ledbånd. Kroppen løsnes op, og du vil opleve en vidunderlig ro i dit nervesytem.

Rebozomassage hjælper dit barn med at indstille sig optimalt i bækkenet, hvilket kan fremme og understøtte en ukompliceret fødsel. Dertil booster behandlingen kærlighedshormonet oxytocin, der er det hormon der skaber dine veer.

Læs mere om rebozo her

Kunne fødselsmodnende behandling være noget for dig? Så har vi forskellige pakker du kan booke.

Fødselsmodningspakker og tilskud fra Sygesikring Danmark

Fødselsmodning kan bestilles individuelt eller i modningspakker. En kombination af modningsakupunktur, hindeløsning og/eller rebozo er den perfekte fødselsmodning-kombi. Nedenfor kan du se hvilke fødselsmodningspakker vores jordemødre tilbyder, hvad priserne er og hvad du kan få i tilskud fra Sygeforsikring Danmark.

Modningsakupunktur og hindeløsning
1 time og koster 850 kr – Tilskud 300 kr

Hindeløsning og rebozo
1 time og koster 850 kr – Tilskud 300 kr

Modningsakupunktur og rebozo
1 time og 15 min og koster 950 kr – Tilskud 300 kr

 

Book her

Andre jordemoderydelser

Modningsakupunktur

Gravidmassage

Hindeløsning

  Har du spørgsmål til, hvorvidt jeg kan hjælpe dig?

  Du får svar indenfor 24 timer på hverdage!

  Beskriv din problemstilling

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnummer