Rebozo i København

 

 

Book her

 

 

Hvad er Rebozomassagen?

Rebozomassage er en særlig form for massage, der har sin oprindelse fra indianske jordemødre i Mexico. Massagen foregår ved, at den gravide kommer i et svøb, og bliver vugget og rystet for at løsne spændinger i især lænd og bækken. Denne form for massage er en enestående måde, hvorpå man kan nå ind til selv de allerdybeste muskler i kroppen. Det er selve svøbet, der på spansk kaldes en rebozo, og skal fungere som en forlængelse af behandlerens hænder.

Rebozomassage er en helt enkelt form for behandling og er med til at øge gravide kvinders velbefindende og sundhed gennem hele graviditeten. Det er også med til at forberede den gravide kvinde til hendes kommende fødsel.

 

 

 

Det er muligt at få rebozomassage under hele din graviditet, hvis du har brug for mere velvære og overskud. Det er en individuel behandling, som du kan få på et hvilket som helst tidspunkt i løbet af din graviditet, og så ofte du skulle have brug for det. I den sidste del af din graviditet kan du have stor gavn af rebozoens beroligende og afslappende virkning. Rebozomassagen hjælper dig med at lindre graviditetsgener som smerter og spændinger i ryg og lænd, og forbereder kroppen på den kommende fødsel. Det er også gavnlig under selve fødslen, da rebozoen kan bruges til at stimulere veer og til at give naturlig smertelindring. Det kan også hjælpe til at bringe barnet i en optimal fødestilling, hvis det er trængt skævt ned i bækkenet.

 

 

Når du får rebozomassage hos Sansefys, får du bl.a. hjælp til:

• At løsne smerter og spændinger i bækken

• At afspænde hele kroppen på en blid og behagelig måde

• Forberedelse til fødsel

• Ny energi til din gravide krop

 

 

Rebozomassage er ikke kun gavnligt for gravide, men kan også anvendes til folk med stress. Massagen aktiverer kroppens eget afslapningssystem og giver både en effektiv og behagelig behandling af stress. Det er en behandlingsform, der i særlig grad aktiverer kroppens afledningssystem. Når du får rebozomassage bliver din krop vugget, strukket og rystet blidt ved brug af et svøb. De rolige og vuggende bevægelser aktiverer kroppens parasympatiske nervesystem. Derved fremmes kroppens ro-hvile reaktion og frigivelsen af hormonet oxytocin øges. Du vil derfor opleve, at rebozomassage nedbringer din krops stressrespons. Niveauerne af stresshormoner i din krop sænkes, og det har en stærk sundhedsfremmende virkning, som også vil kunne mærkes på længere sigt.

 

Book her

 

Se andre behandlinger

Sansefys tilbyder alt til børn og unge

Hvad tilbyder Sansefys?

  Har du spørgsmål til, hvorvidt jeg kan hjælpe dig?

  Du får svar indenfor 24 timer på hverdage!

  Beskriv din problemstilling

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnummer