Rebozo i København

 

 

 

 

 

 

 

Book her

Vidste du, at rebozo er smertelindrende? Rebozo er en skøn teknik til afspænding, afslapning og smertelindring i både graviditeten og under fødslen.
Du kan nu lære rebozoteknikker på vores REBOZOWORKSHOP.

Skøn rebozomassage

Rebozomassage er en særlig form for massage, der har sin oprindelse fra indianske jordemødre i Mexico. Massagen foregår ved, at den gravide med et tørklæde og blide rytmiske bevægelser bliver vugget for at nå ind til en fantastisk dybdeafspænding. Denne form for massage er en enestående måde, hvorpå man kan nå ind til selv de allerdybeste muskler og ligamenter, som særligt er på overarbejde under en graviditet. På den måde bruges rebozoen som forlængelse af jordemoderens hænder og lindrer og støtter der hvor der er allermest behov i lige præcis din graviditet. Det er selve svøbet, der på spansk kaldes en rebozo.

 

“Hej sansefys! Jeg vil bare lige fortælle jer at det var en virkelig god rebozo massage jeg fik for et par uger siden. Måske endda lidt for god, jeg endte med at gå i fødsel senere samme dag Jeg er helt ærgerlig over jeg ikke nåede at få flere i denne graviditet.

Vil klart anbefale jer til mine gravide veninder”

Catharina, efter fødselsmodnende rebozomassage

Hvornår kan du få rebozo hos vores jordemødre?

Det er muligt at få rebozomassage under hele din graviditet, hvis du har brug for mere velvære og overskud. Det er en individuel behandling, som du kan få på et hvilket som helst tidspunkt i løbet af graviditeten, og så ofte du skulle have brug for det. I den sidste del af din graviditet kan du have stor gavn af rebozoens beroligende og afslappende virkning. Rebozomassagen hjælper dig med at lindre graviditetsgener som smerter og spændinger i bækken og lænd og er desuden et fantastisk redskab til at forberede kroppen på den kommende fødsel. Rebozo er derudover meget benyttet under selve fødslen, hvor det er et af de redskaber jordemødrene hiver op af tasken til at fremme den ukomplicerede fødsel – både ved at skubbe fødslen blidt på vej og til at hjælpe barnet til at rotere regelmæssigt ned i bækkenet. Har du fået rebozo i din graviditet vil kroppen lettere falde ind i rytmen og tage imod den afspænding, der kan smertelindre dit system under fødslen.

 

 

Rebozomassage kan hjælpe til:

• At forberede kroppen på kommende fødsel

• At løsne smerter og spændinger i bækkenet

• At afspænde kroppen blidt og behageligt

• At barnet indstiller sig optimalt i bækkenet – og derved fremmes den ukomplicerede fødsel

• At give ro og ny energi til et system på overarbejde

 

Book her

 

Rebozo som forberedelse til fødsel

Smidighed og bevægelse omkring bækkenet er en rigtig god forudsætning for en krop, der skal igennem en fødsel. Rebozomassage hjælper netop til at afspænde og udstrække muskler og ligamenter omkring dit bækken og din livmoder og giver derfor de mest gunstige vilkår for, at dit barn kan indstille sig optimalt i bækkenet. Under fødslen skal barnets hoved nemlig rotere ned gennem bækkenet og rebozo støtter at dette kan foregå uhindret. Herudover fremmer rebozomassagen udskillelsen af oxytocin, der er det hormon der skaber dine veer.

Udover rebozo i sig selv, kan du booke en kombinationspakke med fødselsmodnende behandling hos Mette eller Anne-Sofie. En fødselsmodningspakke betår af rebozo og modningsakupunktur (fra 37+0) eller rebozo, hindeløsning og modningsakupunktur (40+).

Fordele ved rebozo i graviditeten

Når du får rebozomassage bliver din krop vugget, strukket og rystet blidt ved brug af et svøb, et rebozotørklæde. De rolige og vuggende bevægelser aktiverer kroppens parasympatiske nervesystem og frigivelsen af hormonet oxytocin øges. Du vil derfor opleve, at rebozomassage nedbringer din krops stressrespons. Får du rebozo i graviditeten vil din krop kunne genkende bevægelserne og du vil nemmere kunne genfinde den samme afspænding under fødslen. Afspænding sænker smerteoplevelsen og vil kunne give dig en følelse af at arbejde med veerne i stedet for at kæmpe imod dem.

Rebozo som fødselsmodning

Man kan med fordel booke rebozo i slutningen af sin graviditet for det er en fantastisk teknik til at gøre kroppen klar. Men du kan faktisk også booke rebozo i en fødselsmodnende pakke.
Du kan booke en kombinationspakke med fødselsmodnende behandling hos Mette eller Anne-Sofie. En fødselsmodningspakke betår af rebozo og modningsakupunktur (fra 37+0) eller rebozo, hindeløsning og modningsakupunktur (40+).

Hvordan foregår rebozomassage?

Rebozomassage er en helt enkel form for behandling der primært er centreret omkring bækkenet, men ligeledes inddrager andre spændte muskelgrupper. Vi anbefaler, at du har behageligt tøj på. Behandlingen foregår primært på en god måtte på gulvet hvor du i forskellige stillinger er støttet godt op med puder. Vi starter altid med en god snak om din situation og tilbud om udvendig undersøgelse af din mave.

Skøn og afslappende rebozo hos jordemoder

Rebozo hos jordemoder i København

Når du booker en skøn rebozo-massage er det vores dygtige jordemødre her i Sansefys, som udfører den. Både Mette og Anne-Sofie har taget kurser inden for rebozo. Derudover har begge flere års erfaring med rebozo, som de har anvendt på hospitalet før og under fødsler som smertelindring og at få placeret baby ned i bækkenet.
Fordi rebozo er en afspændende og smertelindrende teknik, som også kan hjælpe baby godt i position i bækkenet er det en populær ydelse at få gennem graviditeten.

Rebozo i klinikken i København:
45 min for 550 kr (tilskud fra Sygeforsikring Danmark 275 kr)
60 min for 725 kr (tilskud fra sygeforsikring Danmark 300 kr)

 

 

Book her
Køb klippekort

Modningspakker

Naturlig modning inden fødslen, så din krop roligt forberedes. Vælg kombi af hindeløsning, modningsakupunktur og rebozo – og spar.

Gravidmassage

Skøn gravid- og efterfødselsmassage til dig. Få ro i kroppen, løsnet op for spændinger og forkæl dig selv med en massage.

Jordemoder

Læs mere om vores dygtige jordemødre, hvor du kan få hjælp og rådgivning gennem graviditet og barsel. Du er i gode hænder hos Mette og Anne-Sofie.

Ammevejledning

Book en professionel og grundig ammevejledning hos Sansefys. Vores dygtige jordemødre hjælper dig til en god ammestart.

Hindeløsning

Blid og naturlig fødselsmodning hos vores dygtige jordemødre Mette og Anne-Sofie. Læs mere om hindeløsning hos privat jordemoder.

Børnefysioterapi

Børnefysioterapi med fokus motorisk udvikling og træning i børnehøjde, så alle kan være med. I får undersøgelse, behandling og hjemmeøvelser.

  Har du spørgsmål til, hvorvidt jeg kan hjælpe dig?

  Du får svar indenfor 24 timer på hverdage!

  Beskriv din problemstilling

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnummer