Efterfødselssamtale hos jordemoder

 

 

 

 

 

Book her

 

Efterfødselssamtale og egenomsorg

Ved en efterfødselssamtale har du mulighed for at tale din fødsel igennem med en af vores jordemødre. Mange oplever et behov for at forstå, snakke i gennem og bearbejde processen af en fødsel.
Hos Sansefys er det vigtigt for os, at der er god tid til dig, din fødselsberetning og dine spørgsmål. Sammen runder vi tanker, bekymringer og oplevelsen ved at blive forældre. Efterfødselssamtalen kan også have fokus på rådgivning om en evt. senere graviditet og fødsel.

Hvem kan få en efterfødselssamtale hos en privat jordemoder?

Alle kan have brug for en efterfødselssamtale og du er altid velkommen til en snak med vores dygtige jordemødre hos Sansefys. Det har ingen betydning, om du har født for nylig eller for længe siden. Det har heller ingen betydning, hvordan du har født.
En fødsel er for mange en fysisk og følelsesmæssig stor oplevelse. Uanset fødslens forløb, starter en fysisk og mental helingsproces, som mange vil have behov for hjælp til at lande i. Der findes ligeså forskellige fødsler, som der findes mennesker, og oplevelsen af denne strækker sig ofte ind i forældreskabet.


Måske blev din fødsel pludselig akut og krævede hurtig behandling? Du fødte så hurtigt, at det var svært at følge med? Måske du har brug for hjælp til at forstå handlingsforløbet? Eller du sidder tilbage med en sorg over, at det gik som det gjorde.

Du kan også have en god fødsel i bagagen, men har mange uafklarede spørgsmål? Måske du er gravid igen og har mange tanker omkring, at skulle føde igen?

Dette er blot bud på, hvorfor en efterfødselssamtale kunne være gavnlig for dig. Det behøver ikke være et af ovenstående. Under en efterfødselssamtale hos Sansefys tager vi udgangspunkt i det, du kommer med, med det formål at skabe større ro og forståelse omkring forløbet.

Få en god snak med vores jordemødre om efterfødselssamtale

Praktisk om efterfødselssamtalen

Efterfødselssamtalen hos Sansefys varer 60 minutter og er i rolige omgivelser i klinikken i København. Du er velkommen til at medbringe din journal, hvis dette er et behov, men det er ikke en nødvendighed.

Muligheden for at tale sin fødsel igennem medfører ofte, at fødselsoplevelsen videre frem forbedres og bliver nemmere at vende tilbage til. Du er velkommen til at tage din partner/fødselshjæper med samt dit barn, såfremt det giver mening.

Priser på efterfødselssamtale hos privat jordemoder

En efterfødselssamtale på 60 min koster 725 kr. Her snakker du med en kompetant jordemoder ud fra din vandrejournal og din oplevelse af fødslen.
Du kan få tilskud fra Sygeforsikring Danmark på 300 kr. Det vil sige, at er du medlem, så koster efterfødselssamtalen i princippet 425 kr.

Book her

 

Andre ydelser

Jordemoder

Læs mere om vores dygtige jordemødre, hvor du kan få hjælp og rådgivning gennem graviditet og barsel. Du er i gode hænder hos Mette og Anne-Sofie.

Ammevejledning

Book en professionel og kompetent ammevejledning hos Sansefys. Vores dygtige jordemødre hjælper dig til en god ammestart.
Du får en grundig undersøgelse og snak, rådgivning og effektive teknikker til din amning.

Babybehandling

Når du booker babybehandling hos Sansefys er du i trygge hænder.  Babytjekket består af rolig og skånsom undersøgelse og behandling. Du får altid hjemmeøvelser.

Modningspakker

Naturlig modning inden fødslen, så din krop roligt forberedes. Vælg kombi af hindeløsning, modningsakupunktur og rebozo – og spar.

Efterfødselsmassage

Skøn gravid- og efterfødselsmassage til dig. Få ro i kroppen, løsnet op for spændinger og forkæl dig selv med en massage.

Rebozo

Rebozo er en skøn form for massag, behandling af spændinger i kroppen, smertelindring og fødselsmodning. Rebozo kan anvendes gennem hele graviditeten.

Hvad tilbyder Sansefys?

  Har du spørgsmål til, hvorvidt jeg kan hjælpe dig?

  Du får svar indenfor 24 timer på hverdage!

  Beskriv din problemstilling

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnummer