Jordemoder

konsultation

Book her

 

 

 

Få en tryg graviditet med privat jordemoder

En jordemoderkonsultation handler om din og dit barns trivsel. Mette og Anne-Sofie har mere end 10 års erfaring som jordemødre og hjlæper dig trygt gennem graviditeten. Ved en konsultation hos Sansefys får du omsorgsfuld støtte og vejledning af vores jordemødre, i det der fylder hos lige præcis dig. For os er det vigtigt, at der er god tid til dig og dine spørgsmål samt til en grundig undersøgelse.

Når man bliver gravid, står man midt i en livsomvæltende periode, både fysisk og mentalt. I langt de fleste tilfælde er den fyldt med glæde og spænding over, hvad der venter. Men det er samtidig en af de livsfaser, der gør os allermest sårbare, og de fleste vil opleve, at der opstår nye følelser og bekymringer. Hos os er der tid og nærvær til at vende alle de temaer, graviditeten bringer med sig. Derfor har vi sat 1 time af til jordemoderkonsultationen.

Hvorfor vælge konsultation hos en privat jordemoder?

Det kan være, at du er bekymret for den forestående fødsel, gerne vil forberede dig bedst muligt på amning og barselstiden eller oplever bekymringer og fysiske forandringer, som du gerne vil have råd og vejledning i. Måske vil du gerne opleve den kontinuitet og tryghed, der er ved at gå hos den samme jordemoder gennem hele graviditeten. Eller måske synes du, der er lang tid til næste jordemoderkonsultation i det offentlige. Uansat hvad er du velkommen her i klinikken i Valby.

Vores jordemoderkonsultation kan altid kombineres med vores andre ydelser, fx. massage eller akupunktur. Du er mere end velkommen til at medbringe din partner.

 

Når du booker en jordemoderkonsultation hos Sansefys

Du er i gode hænder, når du booker en jordemoderkonsultation her. Mette og Anne-Sofie er uddannede jordemødre i hhv. 2013 og 2014 og har  flere års erfaring fra hospitalsregion. De har efter deres uddannelse fortsat med kurser, studier og efteruddannelser for at kunne hjælpe dig bedst muligt. Du kan kombinere din jordemoderundersøgelse med akupunktur, rebozo, hindeløsning eller massage, hvis du ønsker.

Hjemmebesøg af privat jordemoder

Du har mulighed for at booke et hjemmebesøg af en af vores jordemødre. Hjemmebesøg er både til dig, som har svært ved at komme ud og hen til klinikken og til dig, som ønsker rolig behandling i hjemmet.

Vores jordemødre sørger for, at der er god tid og nærvær, når de kommer på hjemmebesøg hos dig. Du kan vælge 1 times konsultation, hvor du enten vælger jordemoderkonsultation, akupunktur mod gravidgener eller rebozo.
Du kan, når du booker hjmmebesøg af privat jordemoder, også vælge fødselsmodning af 1,5 time. Her kan du kombinere modningsakupunktur+hindeløsning, modningsakupunktur+rebozo, eller hindeløsning og rebozo.

Hvad end du booker privat jordemoder i hjemmet eller i klinikken, så har vi fokus på at skabe trygge rammer for dig i din graviditet.
Du kan booke ved at ringe på tlf 20744619 eller sende en mail på julie@sansefys.dk

 

Hvad du får til en jordemoderkonsultation hos Sansefys:

• Udvendig undersøgelse hvor vi mærker dig på maven, måler længden på livmoderen, vurderer hvordan barnet ligger og laver fosterskøn

• Måling af blodtryk

• Undersøgelse af din urin ift glukose- og proteinniveau

• Samtale om graviditet, fødsel, amning

• Råd og vejledning om graviditetsgener

• Lytning af hjertelyd (fra uge 16+0)

• God tid til dine spørgsmål og bekymringer

 

 

Privat jordemoderkonsultation i København
jordemoderkonsultation hos privat jordemoder hos Sansefys

 

Jordemoderkonsultation hos privat jordemoder – det praktiske

Vi har valgt, at vores jordemoderkonsultation er 60 minutter, så der er god tid til grundig undersøgelse, snak og dine spørgsmål.
Du altid kan kombinere konsultationen med vores andre ydelser, fx. massage, rebozo, hindeløsning eller akupunktur.

Tag gerne noget behageligt tøj på, så du føler dig godt tilpas. Du er mere end velkommen til at medbringe din partner.

Jordemoderkonsultation – Priser og tilskud

Du kan både bruge din Sygeforsikring Danmark og din private sundhedsforsikring her i klinikken. Se priser og tilskud for privat jordemoder her. Både jordemoderkonsultation og telefonisk jordemoderkonsultation:

Jordemoderkonsultation 60 min

1 time koster 725 kr – Tilskud fra “Danmark” 300 kr

Telefonisk jordemoderkonsultation 30 min

30 min koster 300 kr

Hjemmebesøg af privat jordemoder

Jordemoderkonsultation (evt inkl hindeløsning), rebozo, akupunktur eller efterfødselssamtale

1 time og koster 1125 kr tilskud fra Sygeforsikring Danmark på 300 kr

Fødselsmodning i kombinationer

Du kan vælge modningspakkerne: hindeløsning og modningsakupunktur, hindeløsning og rebozo eller modningsakupunktur og rebozo.

1,5 time og koster 1490 kr tilskud fra Sygeforsikring Danmark på 300 kr

 

Book her

 

 

Modningspakker

Naturlig modning inden fødslen, så din krop roligt forberedes. Vælg kombi af hindeløsning, modningsakupunktur og rebozo – og spar.

Hindeløsning

Blid og naturlig fødselsmodning hos vores dygtige jordemødre Mette og Anne-Sofie. Læs mere om hindeløsning hos privat jordemoder.

Ammevejledning

Book en professionel og grundig ammevejledning hos Sansefys. Vores dygtige jordemødre hjælper dig til en god ammestart.

Rebozo

Rebozo er en skøn form for massag, behandling af spændinger i kroppen, smertelindring og fødselsmodning. Rebozo kan anvendes gennem hele graviditeten.

Gravidmassage

Skøn gravid- og efterfødselsmassage til dig. Få ro i kroppen, løsnet op for spændinger og forkæl dig selv med en massage.

Babybehandling

Når du booker babybehandling hos Sansefys er du i trygge hænder.  Babytjekket består af rolig og skånsom undersøgelse og behandling. Du får altid hjemmeøvelser.

Hvad tilbyder Sansefys?

  Har du spørgsmål til, hvorvidt jeg kan hjælpe dig?

  Du får svar indenfor 24 timer på hverdage!

  Beskriv din problemstilling

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnummer