Massage
Gravidmassage

Book massage

 

 

Hos Sansefys i Valby kan du booke en massage for at løsne op i muskulaturen eller bare for velværen skyld. For at sikre bedste kvalitet foretages massagebehandlinger af Julie, som er uddannet fysioterapeut og som har 5 års erfaring inden for massage og gravidmassage

Hovedpine, ondt i skuldrene eller en lænd der driller?

En massage hos Sansefys er dybdegående, hvor der løsnes op i ømme og opspændte muskler. Massagen kombineres med teknikker fra fysioterapi og kranio-sakral-terapi efter ønske for at sikre det bedste resultat. Behandlingen går i dybden for at øge blodgennemstrømningen og løsne op i spændt muskulatur, så der kommer bedre cirkulation til området.
Massage kan hjælpe mod gener som spændte, ømme muskler, spændingshovedpine, musearm, smerter fra stillesiddende arbejde og meget andet.
Julie har især  erfaring inden for spædningshovedpine, hvor netop kranio-sakralteknikker kommer i brug.

Kan du genkende dette?
Så er det tid til en massage!

 • Spændingshovedpine

 • Ømme muskler

 • “Kontorsmerter”

 • Hold i nakken

 • Lændesmerter

Gravidmassage

Få en skøn og afslappende gravidmassage hos Sansefys. Julie, som er uddannet fysioterapeut, har 5 års erfaring med massage af gravide og du er derfor i gode hænder. I takt med at kroppen og tyngdepunktet ændrer sig under graviditeten, vil der også være et større pres på muskler og led. Massage vil kunne aflaste og afhjælpe ømme muskler og give mere ro i kroppen.

Du kan vælge mellem på 30 min, 45 min eller 60 mins velvære og  Ved gravidmassage anvendes en pude med hul til maven og en pude til ansigtet, men det er også muligt at ligge på siden, hvis puden ikke er rar. Der tages hensyn ved gravidmassage, som er mere skånsom og gerne har ekstra fokus på balde, lænd, skuldre og evt ankler og fødder.

 

 

Billig og effektiv sportsmassage og gravidmassage hos fysioterapeut Julie Lade, som har 5 års erfaring med behandling af muskelspændinger,  hovedpine og graviditetsgener.

Book en tid allerede i dag!

Book Massage

Se andre behandlinger

Sansefys tilbyder alt til børn og unge

Hvad tilbyder Sansefys?

  Har du spørgsmål til, hvorvidt jeg kan hjælpe dig?

  Du får svar indenfor 24 timer på hverdage!

  Beskriv din problemstilling

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnummer