Massage

 

Hos Sansefys i Valby kan du booke en massage for at løsne op i muskulaturen eller bare for velværen skyld. For at sikre bedste kvalitet foretages massagebehandlinger af Julie, som er uddannet fysioterapeut og som har 5 års erfaring inden for dette.

Hovedpine, ondt i skuldrene eller en lænd der driller?

En massage hos Sansefys er dybdegående, hvor der løsnes op i ømme og opspændte muskler. Massagen kombineres med teknikker fra fysioterapi og kranio-sakral-terapi efter ønske for at sikre det bedste resultat. Behandlingen går i dybden for at øge blodgennemstrømningen og løsne op i spændt muskulatur, så der kommer bedre cirkulation til området.
Massage kan hjælpe mod gener som spændte, ømme muskler, spændingshovedpine, musearm, smerter fra stillesiddende arbejde og meget andet.
Julie har især  erfaring inden for spædningshovedpine, hvor netop kranio-sakralteknikker kommer i brug.

Kan du genkende dette?
Så er det tid til en massage!

  • Spændingshovedpine

  • Ømme muskler

  • “Kontorsmerter”

  • Hold i nakken

  • Lændesmerter

Gravidmassage

Hos Sansefys kan du også få gravidmassage på 30 min, 45 min eller 60 min. Ved gravidmassage anvendes en pude med hul til maven og en pude til ansigtet, men det er også muligt at ligge på siden, hvis puden ikke er rar. Der tages hensyn ved gravidmassage, som er mere skånsom og gerne har ekstra fokus på balde, lænd, skuldre og evt ankler og fødder.

 

Billig og effektiv sportsmassage og gravidmassage hos fysioterapeut Julie Lade, som har 5 års erfaring med behandling af muskelspændinger og hovedpine.

Book en tid allerede i dag!

Se andre behandlinger

Sansefys tilbyder alt til børn og unge

Hvad tilbyder Sansefys?

Har du spørgsmål til, hvorvidt jeg kan hjælpe dig?

Du får svar indenfor 24 timer på hverdage!

Beskriv din problemstilling

Dit navn

Din e-mail

Dit telefonnummer