Børnefysioterapeut Julie Lade

Fysioterapeut med go i

Julie Lade blev i 2017 færdiguddannet som fysioterapeut og har gennem praktik, kurser og et vikariat i en børneklinik specialiseret sig inden for spædbarnsbehandling, børnefysioterapi og sansemotorik.
I januar 2018 tog hun springet og startede klinikken Sansefys, som er beliggende i Valby. Her behandles børn mellem 0-16 år hver eneste dag.
Udover at være ejer af Sansefys har Julie også arbejdet med børnefysioterapi i Sydafrika og Thailand, og det er også blevet til en tur med det danske landshold i lacrosse til VM i Israel. 10 timer om ugen arbejder Julie Lade som fysioterapeut inde på Det Kongelige Teater.

Behandling hos børneklinikken Sansefys

Hos Sansefys er du i gode hænder, hvor du får professionel behandling og rådgivning omkring spædbørn og børn. Julie har flere års erfaring med sansemotorisk træning, børnefysioterapi og spædbarnsbehandling. Herunder er der en oversigt over behandlingstilbuddene hos Sansefys.

Babybehandling

Julie har gennem tiden samlet de bedste behandlingsteknikker fra kurser og fra klinisk erfaring for at skabe den mest optimale behandling af spædbørn. Behandlingen er rolig og skånsom for at skabe trygge rammer og får at opnå bedste resultat. Udover grundig undersøgelse og behandling, gives der også hjemmeøvelser med.
>> Læs om babyhandling hos Sansefys

Sansemotorik

Hos Sansefys hjælper Julie Lade jer med at forstå og arbejde med de sansemotoriske udfordringer, som I oplever hos jeres barn. Der foretages en sansemotorisk og fysioterapeutisk undersøgelse, der forklares grundigt omkring evt. fund og sidst gives der hjemmeøvelser med. De hyppigste tegn på udfordringer er kropslig uro, koncentrationsbesvær, køresyge, tøj der klør, motorisk usikkerhed og udfordringer med det sociale.
>> Læs om sansemotorik hos Sansefys

Børnefysioterapi

Til børnefysioterapi foretages der en grundig undersøgelse, observeres under leg og og instrueres i øvelser og behandlingsteknikker til derhjemme. Det er vigtigt, at sessionen foregår på barnets præmisser, så der skabes en tryg atmosfære og derved et bedre udgangspunkt for behandling.

>> Læs om børnefysioterapi hos Sansefys

Massage og gravidmassage

Sansefys tilbyder 30 min, 45 min og 60 min massage eller gravidmassage. Har du “kontorsmerter”, ondt i hovedet, nakken eller lænden? Ellers trænger du bare til at blive løsnet op, så er det hos Sansefys det sker.
>> Læs mere om massage og gravidmassage hos Sansefys

Curriculum Vitae Sansefys

 • 2017 – Fysioterapeut 2017
 • 2017 – Sansemotorisk behandling 2017
 • 2017 – Mulligan øvre kvadrant A (bløde mobiliseringer)
 • 2017 – Mulligan nedre kvadrat B (bløde mobiliseringer)
 • 2018 – Børn og stress Husk at fodre din søhest
 • 2019 – Behandling af låsninger hos spædbørn del 1
 • 2019 – Behandling af låsninger hos spædbørn
 • 2020 – Ostepatiske teknikker til spædbørn – Kolik og nedre gasteo-intestiale udfordringer
 • 2020 – Ostepatiske teknikker til spædbørn – Reflux og Gastro-eosophageal Reflux Disease
Book tid online

  Har du spørgsmål til, hvorvidt jeg kan hjælpe dig?

  Du får svar indenfor 24 timer på hverdage!

  Beskriv din problemstilling

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnummer