Privat jordemoder hos Sansefys i København

Book her

 

Jordemødre hos Sansefys. Få hjælp til jordemoderkonsultation, en snak om dine bekymringer og få stilt dine spørgsmål hos en af vores nye jordemødre.

Velkommen til jordemødrene Mette og Anne-Sofie

Sansefys har travlt og derfor udvider vi klinikken. Allerede fra august 2022 kan du booke tid hos vores to nye jordemødre Mette og Anne-Sofie. De er allerede godt i gang og har gennem august haft travlt hernede. Både Mette og Anne-Sofie har flere års erfaring fra hospital, barselsgang og fødegang, men skal nu i gang med jordemoderarbejdet i privatklinik i stedet for.

Her kan du få hjælp til hindeløsning, modningsakupunktur, rebozo, jordemoderkonsultation og meget mere. Vi vil gerne give dig kvalitet og så er det vigtigt for os, at der er god tid til at nå hele vejen rundt om spørgsmål, dine bekymringer og tanker.

Jordemødrene i temaet

Både Mette og Anne-Sofie har flere års erfaring fra hospital og har begge fortsat videreuddannelse efter deres bachelor i form af kurser, faglig sparring og udlandsophold. De er i klinikken hver uge tirsdage, onsdage og fredage. Men du kan også få fat på dem, hvis du skriver til klinikken på mail, på instagram eller ringer på 20744619. Klinikkens mail er julie@sansefys.dk

Du kan læse mere om dem her: Jordemødre

Klinikken i København

Klinikken ligger i Valby i rolige omgivelser, men tæt ved Ny Ellebjerg St.
Hos Sansefys har vi både Julie, som er babyfysioterapeut og Mette og Anne-Sofie som er jordemødre. Vi arbejder i rolige omgivelser, så du er velkommen med barnevogn og klapvogn i venteværelset, hvor du kan amme eller give en flaske.

Kh Julie / Sansefys

Book her

 

  Har du spørgsmål til, hvorvidt jeg kan hjælpe dig?

  Du får svar indenfor 24 timer på hverdage!

  Beskriv din problemstilling

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnummer